» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител на Област Сливен , г-н Марин Кавръков беше информиран от ръководството на EVN...

19 October 2011 15:38,
Emission of: District Sliven 12 years ago, number of readings: 1043

Областният управител на Област Сливен , г-н Марин Кавръков беше информиран от ръководството на EVN, България за предприетите мерки от дружеството за пълното възстановяване на електрозахранването в засегнатите от лошите метеорологични условия места в Югоизточна България.

В съобщението се казва, че дружеството е мобилизирало допълнителна техника, материали и персонал за отстраняването на щетите по електроразпределителната мрежа и в най- труднодостъпните точки в този район.

В момента продължава възстановяването на захранването на клиентите в малките населени места във високите планински части на общините. Като основен проблем при отстраняването на авариите в тези места продължава да бъде затруднения достъп, причинен от снегонавявания и кална почва, които не позволяват пълноценното използване на специализираната ремонтна техника.

С цел, максимално доброто управление на процеса на възстановяване на захранването за всички клиенти EVN, България поддържа контакт и на места работи в сътрудничество с ОУ „ПБЗН”, както с местните и държавни власти.

За информация на гражданите е посочена възможността за връзка с операторите на дружеството:

Телефонен център 24 часа в денонощието 0700 1 0007 при аварии

0700 1 7777 за справка и обща информация