Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител на област Сливен Христина Чолакова получи писмо от министъра на държавната администрация

08 септември 2008 17:23,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 954

Областният управител на област Сливен Христина Чолакова получи писмо от министъра на държавната администрация и административната реформа Николай Василев.

С него министър Василев информира всички областни управители в страната, че във връзка с реализирането на проект „Подготовка на служителите в българската държавна администрация за ефективна работа с институциите на ЕС" ще бъде извършен мониторинг на изпълнението на специализираното обучение по английски език за работа с институциите на Европейския съюз. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет" и съфинансиране от ЕС чрез Европейския социален фонд.

По реда на Закона за обществените поръчки за изпълнител на мониторинга е избран „Оксиген" ЕООД. Мониторингът включва наблюдение и контрол на изпълнението на сключен от МДСААР договор за провеждано в цялата страна специализирано обучение по английски език, набиране на достоверна информация и осъществяване на тази база на анализ и контрол при приемането и утвърждаването на изготвените отчетни документи за извършваната дейност.

Наблюдението има за цел да установи вида и качеството на обучението, неговата ефективност, както и посещаемостта на обучаемите и тяхната успеваемост. За целта ще бъдат извършвани внезапни проверки във всяка от групите.