Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Кавръков подари компютър на ОДЗ "Щастливо детство", гр. Твърдица

23 ноември 2011 17:20,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1409
Г-н Кавръков подарява занимателни игри на децата

На 23.11.2011г. Областният управител на Сливен посети ОДЗ „Щастливо детство”, гр. Твърдица.

На срещата присъстваха кметът на гр. Твърдица – г-н Атанас Атанасов, както и заместник-кметът по Социалните дейности – г-жа Цветана Ненова. Г-н Кавръков подари на детското заведение компютърна конфигурация, детски книжки и детски игри, които да подпомагат служителите в тяхната занимателна работа с децата.

Г-н Кавръков се информира за финансовото състояние, сградния фонд, посещаемостта на детското заведение, както и други проблеми, с които се сблъсква институцията. Оказа се, че проблем със запълването на групите в гр. Твърдица няма – напротив – има недостиг на местата, поради което се налага родители да получават отказ за настаняване на децата си в заведението.

Г-жа Костандиева – директор на институцията, изказа благодарността си за указаното внимание. Тя сподели надеждите си за повече ангажираност и помощ от страна на кмета на Община Твърдица и Областният управител.

 

От своя страна г-н Кавръков изказа своите виждания за подобряване на условията в детската градина, които бяха радушно посрещнати от ръководството.

Снимки

Децата посрещат Областния управител и Общинския кмет с топла питка