Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започва обновяването на Филиал за спешна медицинска помощ - Твърдица

23 ноември 2011 17:44,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1592
Рушащият се рентгенов кабинет

На 23.11.2011 г. г-н Кавръков - Областен управител на Сливен и Д-р Василиса Симеонова - директор на Център за спешна медицинска помощ (ЦСМП) Сливен, посетиха Филиал за спешна медицинска помощ (ФСМП) Твърдица.

На срещата присъстваха и представители на местната власт – кметът г-н Атанас Атанасов, заместник-кметът по Социалните дейности г-жа Цветанка Ненова, както и Председателят на Общинския съвет – г-н Иван Петров.

Поводът беше отдавна появилата се нужда от ремонт на сградата. Гостите се срещнаха с представителите на Твърдишкия филиал, които също изказаха своето мнение по основните проблеми и възможности за реновиране на сградния фонд.

Очаква се най-късно в началото на м. декември да стартират ремонтните дейности. Кметът на Община Твърдица, г-н Атанасов, пое ангажимент в близките дни да бъде готова количествено-стойностната сметка на предстоящото обновяване на ФСМП Твърдица.

Областният управител г-н Кавръков изрази готовността си да предлага и подкрепя подобни мероприятия на територията на Община Твърдица.

Съществува възможност, след продажба на имоти държавна собственост под управлението на Областния управител, да бъдат насочени финансови средства за цялостен ремонт на сградния фонд, собственост на Община Твърдица, съобразно съвременните медицински стандарти.

Снимки

Областният управител и представителите на местната власт оглеждат помещенията за ремонт