» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата

21 December 2011 15:25,
Emission of: District Sliven 12 years ago, number of readings: 814
Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата

В 11ч. на 21.12.2011г. г-н Марин Кавръков, областен управител на Област Сливен откри заседанието на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата като неин председател.

В началото на срещата г-жа Моника Сярова, директор на секретариата на БЧК Сливен обяви връчването на помощите на 4 деца от Област Сливен, които получават финансова подкрепа след тежки увреждания след пътни инциденти.

Заседанието на ОКБДП продължи със следния дневен ред:

1.Анализ на състоянието на безопасността на движението по пътищата на Област Сливен от началото на годината. Изводи и мерки за ограничаване и намаляване на пътнотранспортните произшествия през зимния сезон.

2.Информация за готовността на републиканската пътна мрежа за движение през зимния сезон.

3.Информация за работата на общинските комисии по безопасността на движението по пътищата от област Сливен и готовността на общинската пътна и улична мрежа за движение през зимния сезон.

4.Разни.

Доклади направиха Николай Колев – началник сектор „ПП” ОД МВР – Сливен, Лиляна Домусчиева – директор на ОПУ – Сливен, както и представители на общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Разискаха се всички въпроси, които членовете на комисията счетоха, че трябва да се поставят на вниманието на останалите присъстващи.

След ползотворната среща, председателят на комисията г-н Кавръков благодари за добрата работа на комисията през годината и пожела на всички светли празници и успешна 2012 година.

Photos

Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата