» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Със съдействието на областния управител Христина Чолакова...

03 January 2008 12:47,
Emission of: District Sliven 16 years ago, number of readings: 1104

Със съдействието на областния управител Христина Чолакова Домът за стари хора в Сливен получи част от традиционното коледно дарение на Ротари клуб – Нова Загора.

За новозагорските ротарианци стана традиция всяка година за Коледа и Нова година да даряват хранителни продукти на училища, социални домове, църкви, болници, пенсионерски клубове и хора в неравностойно положение в Новозагорска и останалите общини в областта. Тазгодишното дарение за сливенския старчески дом включва 450 бр. консерви сърми с лозов лист, които са предоставени от новозагорската фирма „Палирия-България". Миналата година възрастните обитатели на дома също бяха подпомогнати с консервирани хранителни продукти.

„Радостни сме, че новозагорските ротарианци отново се сетиха за възрастните хора от нашия дом. Благодарни сме за този благороден жест, както и за съдействието на г-жа Чолакова това дарение да стигне до нас. Дано в бъдеще социалните домове в областта да се радват на повече такива дарители и то не само по празници", сподели директорът на Дома за стари хора г-жа Илияна Славова.