Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Разширено заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район...

14 март 2008 13:06,
Излъчване: Област Сливен преди 16 години, брой четения: 965

Разширено заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район за планиране ще се проведе в понеделник – 17 март, от 13.00 часа в залата на Областна администрация – Сливен.

Една от точките в дневния ред е дискусия на тема „Възможности и напредък на Оперативна програма „Регионално развитие" за Югоизточен район за планиране", в която участие ще вземе г-жа Искра Михайлова – заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството и председател на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Регионално развитие".

С оглед на това дискусията да бъде максимално ефективна и полезна областният управител г-жа Христина Чолакова, в качеството си на председател на Регионалния съвет за развитие, е поканила за участие в заседанието експерти от общинските администрации, които имат ангажименти по Оперативната програма, представителите на общинските съвети в областните съвети за развитие и на главните архитекти на общините Бургас, Сливен и Ямбол.

На това заседание ще стане и предаване на председателството и зам. председателството на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район за планиране. Досега на поста председател беше г-жа Чолакова, а зам. председател беше кметът на община Твърдица г-жа Катя Дойчева.