Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Центърът на промишлеността на Република България /ЦПРБ/ в Москва е изпратил покана...

12 март 2008 13:05,
Излъчване: Област Сливен преди 16 години, брой четения: 1044

Центърът на промишлеността на Република България /ЦПРБ/ в Москва е изпратил покана до отраслови асоциации и фирми, областни управители и кметове на общини за участие и партньорство през тази и следващата 2009 г. в едни от най-значимите проекти в програмата на центъра в областта на маркетинга, рекламата и регионалното сътрудничество.

Проектите са:

-подготовка и издаване на специализиран каталог „Българската икономика представена от ЦПРБ в Москва", представящ икономическия потенциал на България на руския пазар

-подготовка и издаване на електронна книга „Регионално сътрудничество България-Русия" /на електронни носители - DVD/

-развитие на интернет сайта на ЦПРБ в Москва

Проектите имат максимално открит характер и всички български производители ще имат право да се включат при равни условия.

Центърът предлага и промоция: включването в трите проекта на ЦПРБ в Москва е безплатно в ограничен период от време в рамките на следните срокове: безплатно включване в каталога – до 20 март т.г.; безплатно включване с материали за електронното издание „Регионални партньорства България –Русия" – 20 март т.г.; безплатно включване в партньорските програми на интернет сайта на ЦПРБ чрез хипервръзки – до 30.09 т.г.

Центърът на промишлеността на Р. България в Москва е държавна организация от структурата на Министерството на икономиката и енергетиката, която работи активно за развитие на търговско-икономическите отношения между България и Русия и приоритетно за подпомагане на българския износ в Русия и привличане на инвестиции в България. В него работят представителства на над 80 български фирми и голяма част от тях успешно разширяват своята дейност. Ръководството на ЦПРБ в тясно взаимодействие с Министерството на икономиката и енергетиката, ИА за насърчаване на малките и средни предприятия и СТИВ-Москва полагат постоянни усилия за подпомагане на максимално широк кръг български износители във всички направления, като осигурява актуална пазарна информация и консултационни услуги, създава възможности за установяване на контакти с руски партньори, съдейства за организиране на търговски мисии в двете страни и участия в изложения, провежда маркетингови и рекламни кампании.