» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Разширено заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район...

14 March 2008 13:06,
Emission of: District Sliven 16 years ago, number of readings: 1060

Разширено заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район за планиране ще се проведе в понеделник – 17 март, от 13.00 часа в залата на Областна администрация – Сливен.

Една от точките в дневния ред е дискусия на тема „Възможности и напредък на Оперативна програма „Регионално развитие" за Югоизточен район за планиране", в която участие ще вземе г-жа Искра Михайлова – заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството и председател на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Регионално развитие".

С оглед на това дискусията да бъде максимално ефективна и полезна областният управител г-жа Христина Чолакова, в качеството си на председател на Регионалния съвет за развитие, е поканила за участие в заседанието експерти от общинските администрации, които имат ангажименти по Оперативната програма, представителите на общинските съвети в областните съвети за развитие и на главните архитекти на общините Бургас, Сливен и Ямбол.

На това заседание ще стане и предаване на председателството и зам. председателството на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район за планиране. Досега на поста председател беше г-жа Чолакова, а зам. председател беше кметът на община Твърдица г-жа Катя Дойчева.