» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Председателят на Общински съвет Сливен поздрави акушер-генеколозите и акушерките, работещи в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”, „ЕВА” и МБАЛ „Х

21 January 2012 13:23,
Emission of: Municipal Council-Sliven 12 years ago, number of readings: 937
г-жа Соня Келеведжиева

Уважаеми госпожи и господа!

Честит да Ви е денят на родилната помощ!

Празникът, познат и като Бабинден, идва от далечните праславянски времена, запазил се е и по време на Възраждането, почитаме го и днес, защото е празник на новото начало, на духа, на светлите надежди, на обновлението на българския свят!

Честит празник на всички акушерки, гинеколози, на всички, които празнуват в днешния ден, а чрез Вас нека е честит и на всички жени, които са изпитали истинската радост да станат майки. В този ден Ви поднасям почитта и уважението си към Вашия труд, както и благопожеланията на Общински съвет Сливен.

Имате нашето признание, приятели, за ежедневния труд, за високия Ви професионализъм, за чистите прояви на хуманност.

Да дадеш живот, да дариш надежда, да възторгнеш сърца - за това се иска висока гражданска отговорност, благородство на духа и просветлена душа. Бъдете живи и здрави!

Вашата мисия е да дарявате живот и да ни правите щастливи с най-голямото и най-красиво събитие в човешкия живот– раждането на нашите деца.

Нека се раждат повече здрави деца! Нека чуваме повече детски гласове, нека виждаме усмихнати майки и бащи, за да има надежда за Сливен и хората му.

Пожелавам Ви весел празник, удовлетворение и повече щастливи моменти във Вашата работа!

 

Честит празник!

 

СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЛИВЕН