Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Карлос Сусо – представител на Андалуския институт за публична администрация ...

01 октомври 2008 12:26,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1049

Карлос Сусо – представител на Андалуския институт за публична администрация със седалище Севиля, ще гостува на 2 и 3 октомври т.г. в Областна администрация - Сливен.

Той ще бъде придружаван от Смилена Костова – представител за България на испанската публична организация Международната Фондация за Ибероамерика за публична администрация и политики. Визитата е във връзка с изпълнението на проекта на Областна администрация „VET: качество и иновации" по Секторна програма „Леонардо да Винчи" – дейност „Мобилност", чиято цел е да се подкрепи повишаването на качеството и иновациите в професионалното ориентиране, образование и обучение в Сливенска област, така че то да съответства на търсенето на пазара на труда.

Програмата на посещението предвижда разговори с ръководството на администрацията и екипа на проекта. Испанските експерти ще обсъдят с преките ползватели по проекта какви са информационните им потребности и ще бъдат детайлно уточнени темите, които да бъдат включени в обмена. Сред ползвателите са ръководството и членове на Постоянната комисия по заетост – органът, отговорен за политиката за професионално образование и обучение на регионално ниво, както и експерти, подпомагащи дейността на Комисията и занимаващи се пряко с разработването и изпълнението на проекти за финансиране от национални и международни източници.

Партньор по проекта е Международната Фондация за Ибероамерика за публична администрация и политики развива активна дейност, свързана с подпомагане на публичните институции в Испания и чужбина в сферата на демократичното управление и реформи, както и международно сътрудничество.

Работната среща започва утре /2 октомври/ от 10.00 часа, в малката зала на Областна администрация – Сливен.