Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Зам.-областният управител Фатме Мустафова се срещна днес с организатори и участници ...

03 октомври 2008 14:13,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1010
111

Зам.-областният управител Фатме Мустафова се срещна днес с организатори и участници на Втория музикален фестивал „Млади виртуози”, чийто домакин е Сливен.

„Това е един успешен музикален форум, който е истинско богатство за културния живот на Сливен и областта. Само за две години от своето съществуване той се утвърди като успешна проява за младежки културен обмен и дори привлече и участници от чужбина. Пожелавам ви този ваш ентусиазъм да не секва през годините. Работете все така неуморно и продължавайте да ни радвате с големия си талант и великолепни изпълнения и с още по-голям успех да популяризирате богатството на музикалната ни култура!" , пожела г-жа Мустафова в приветствието си към гости и организатори. Тя им представи накратко Сливенска област, нейното обществено-икономическо развитие и културни забележителности.

Гостите от своя страна изразиха голямото си задоволство и отлични впечатления от музикалната проява и нейните организатори, дали им възможност за взаимни контакти и опознаване чрез съпътстващата програма на културно-историческото богатство на Сливен и областта, като обещаха да станат негови посланици.

За да дообогатят тези свои впечатления, г-жа Мустафова подари на всеки от гостите мултипрезентационен диск за Сливенска област и издадената от Областна администрация – Сливен книжка за културните особености на различните етносите „Празникът – моя и на другия до мен". Участници във фестивала от Турция и една гостенка от Третата виенска школа в Австрия получиха и електронна визитка на България.