» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Христина Чолакова бе сред гостите на откриващата се днес в Сливен Национална конференция ...

10 October 2008 17:19,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 951
1111

Областният управител Христина Чолакова бе сред гостите на откриващата се днес в Сливен Национална конференция с международно участие „Образователни технологии 2008”.

Форумът, който Инженерно-педагогическия факултет в Сливен към Технически университет – София организира за четвърта поредна година, бе открит от ръководителя на обединената структура Станимир Карапетков. Той пожела конференцията да достигне успехите на провеждащата се от няколко години отново в Сливен техническа конференция.

„Мисля че със съвместни усилия ще направим така, че Сливен да се развие като модерен европейски студентски град", отбеляза в приветствието си г-жа Чолакова. Тя пожела на добър час на форума и увери организаторите, че в нейно лице винаги имат партньор в подобни инициативи.

Конференцията започна с един твърде интересен доклад на проф. Георги Лозанов на тема „Сугестологията и новата образователна парадигма", който бе разнообразен с редица любопитни примери за ефекта от неговата методика за учене чрез внушение.

Photos

2222