Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител Радостин Койчев и главният секретар на Областна администрация – Сливен Кирил Аврамов присъстваха...

14 октомври 2008 17:25,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1096

Заместник областният управител Радостин Койчев и главният секретар на Областна администрация – Сливен Кирил Аврамов присъстваха днес на тържествената сесия на Общински съвет – Нова Загора.

Повод за нея е празникът на града Петковден. От името на областния управител г-н Койчев връчи поздравителен адрес до кмета на града Николай Грозев, общинските съветници и гражданите на Нова Загора.

„Днес, в процеса на изграждане на Обединена Европа, ролята на местните власти за развитието на една община е огромна. Членството в Европейската общност дава много нови възможности за провеждането на мерки за подобряване на социално-икономическите условия и по-пълно удовлетворяване на интересите на населението и стопанския сектор. Но дали и как ще се възползваме от тези възможности, зависи от самите нас. Убедена съм, че използвайки ги пълноценно, с решенията, които вземате, с политиката, която провеждате, вие ще продължите и занапред успешно да работите за просперитета на Нова Загора и благоденствието на неговите жители," – се казва в приветствието.