» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областният управител Радостин Койчев и главният секретар на Областна администрация – Сливен Кирил Аврамов присъстваха...

14 October 2008 17:25,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 1111

Заместник областният управител Радостин Койчев и главният секретар на Областна администрация – Сливен Кирил Аврамов присъстваха днес на тържествената сесия на Общински съвет – Нова Загора.

Повод за нея е празникът на града Петковден. От името на областния управител г-н Койчев връчи поздравителен адрес до кмета на града Николай Грозев, общинските съветници и гражданите на Нова Загора.

„Днес, в процеса на изграждане на Обединена Европа, ролята на местните власти за развитието на една община е огромна. Членството в Европейската общност дава много нови възможности за провеждането на мерки за подобряване на социално-икономическите условия и по-пълно удовлетворяване на интересите на населението и стопанския сектор. Но дали и как ще се възползваме от тези възможности, зависи от самите нас. Убедена съм, че използвайки ги пълноценно, с решенията, които вземате, с политиката, която провеждате, вие ще продължите и занапред успешно да работите за просперитета на Нова Загора и благоденствието на неговите жители," – се казва в приветствието.