Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Зам.-областният управител Фатме Мустафова бе сред гостите на днешните юбилейни прояви, посветени на...

22 октомври 2008 15:45,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1031
B.CH.K

Зам.-областният управител Фатме Мустафова бе сред гостите на днешните юбилейни прояви, посветени на 130-годишнината от основаването на Български червен кръст.

Официалното честване, организирано от Областния съвет на БЧК в Сливен, започна с партньорска среща с организацията „Заедно можем повече", която се състоя в общинската зала „Май".

Сред гостите имаше представители на националното ръководство на БЧК, общините от областта, делегация от Италианския червен кръст, както и представители на редица организации, с които БЧК-Сливен работи в партньорство. Поднесени бяха много послания и поздравителни адреси, в това число и от името на областния управител Христина Чолакова. В знак на благодарност за добрата съвместна работа от ръководството на Областния съвет на БЧК връчиха на представителите на партньорските организации юбилеен плакет.

По-късно участниците в юбилейните чествания положиха венци и цветя на гроба на първия председател на червенокръсткото дружество в Сливен митрополит Серафим. От 18,30 ч. в Драматичен театър „Ст. Киров" ще започне тържествено събрание-концерт, на което възпитаници на Националното училище по фолклорни изкуства „Филип Кутев" – Котел ще представят фолклорния концерт-спектакъл „Ние сме България".

Снимки

sertifikatchestvane