Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Изнесен прием на областния управител на област Сливен Христина Чолакова ще се проведе ...

20 ноември 2008 08:51,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1063

Изнесен прием на областния управител на област Сливен Христина Чолакова ще се проведе на 25 ноември /вторник/ за жителите на община Нова Загора.

С това се поставя началото на поредицата изнесени приеми на областния управител в общините от областта. Инициативата е на г-жа Чолакова.

Анализът на записалите се в досега проведените ежемесечни приемни дни на областния управител показва, че голяма част от хората са от населени места извън Сливен и общината. Целта на изнесените приеми е да се улесни достъпът на гражданите от другите общини до областния управител и без да им се налага да пътуват, те да имат възможност да поставят своите проблеми.

Изнесените приеми на областния управител в общините от областта ще се провеждат по предварително уточнен график. Първият е насрочен за идния вторник от 10.30 до 13.00 часа в залата на Община Нова Загора. Кметът Николай Грозев оказа активно съдействие за оповестяването на приемния ден чрез медиите и предостави възможност за предварително записване на желаещите да се срещнат с г-жа Чолакова. Записването започна от вчера.