» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Изнесен прием на областния управител на област Сливен Христина Чолакова ще се проведе ...

20 November 2008 08:51,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 1075

Изнесен прием на областния управител на област Сливен Христина Чолакова ще се проведе на 25 ноември /вторник/ за жителите на община Нова Загора.

С това се поставя началото на поредицата изнесени приеми на областния управител в общините от областта. Инициативата е на г-жа Чолакова.

Анализът на записалите се в досега проведените ежемесечни приемни дни на областния управител показва, че голяма част от хората са от населени места извън Сливен и общината. Целта на изнесените приеми е да се улесни достъпът на гражданите от другите общини до областния управител и без да им се налага да пътуват, те да имат възможност да поставят своите проблеми.

Изнесените приеми на областния управител в общините от областта ще се провеждат по предварително уточнен график. Първият е насрочен за идния вторник от 10.30 до 13.00 часа в залата на Община Нова Загора. Кметът Николай Грозев оказа активно съдействие за оповестяването на приемния ден чрез медиите и предостави възможност за предварително записване на желаещите да се срещнат с г-жа Чолакова. Записването започна от вчера.