» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Днес, 05.12.2008 г. областният управител г-жа Христина Чолакова присъства на тържествената церемония за връчване на дипломите на ...

05 December 2008 14:11,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 1001
Випуск 2008

Днес, 05.12.2008 г. областният управител г-жа Христина Чолакова присъства на тържествената церемония за връчване на дипломите на абсолвентите от випуск 2008 на Инженерно-педагогически факултет и Колеж - Сливен

В тържествена обстановка, след изслушване на студентския химн, проф. Станимир Карапетков, ръководител на обединената структура Сливен към ТУ София, връчи награди на доц. Янков и доц. Гавазов - дългогодишни преподаватели, с благодарност за положения през годините труд.

Г-жа Чолакова приветства абсолвентите и им пожела успешен път на житейска реализация. Тя увери младите бакалаври и магистри, че областното и общинско ръководства с внимание следят тяхното развитие и очакват бъдещата им реализация да бъде в нашия град, който има нужда от техния ентусиазъм и креативно мислене.

Приветствие поднесоха и другите гости на церемонията, както и декана на ИПФ Сливен - доц. Динко Павлов, директора на Колеж Сливен – доц. Андреас Хараламбус и проф. Карапетков.

 

Г-жа Чолакова връчи дипломата на първенеца на випуск 2008 от Инженерно - педагогическия факултет Сливен.