Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Телевизор е коледният подарък на областния управител на Сливен за децата от Начално училище „Любен Каравелов” в Нова Загора.

23 декември 2008 15:21,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1262
коледа в училище любен каравелов

Телевизор е коледният подарък на областния управител на Сливен за децата от Начално училище „Любен Каравелов” в Нова Загора. Дарението връчиха днес, 23 декември, г-жа Чолакова и заместник областният управител Фатме Мустафова по време на Коледното тържество на учениците. Възпитаниците на училището зарадваха многобройната публика с песни, танци и кратка театрална постановка на коледна тематика.

Преди тържеството Христина Чолакова и Фатме Мустафова се включиха в Часа на класа на малчуганите от II „Б” клас с класен ръководител Нели Енчева. Г-жа Чолакова взе дейно участие в заниманията, а децата споделиха с нея своите желания и мечти. Те изразиха възхищението си от своята учителка и разказаха колко интересно, занимателно и увлекателно преминават часовете в училището.

Рано тази сутрин областният управител Христина Чолакова и областният координатор на ПП НДСВ Петър Начев връчиха телевизор и на децата от Помощно училище „Академик Тодор Самодумов” в Нова Загора.

Снимки

Много песни изпълниха децата по време на Коледното тържество на своето училищеГ-жа Чолакова се включи в Часа на класа на II Б класГ-жа Чолакова взе участие в занимателни игри