Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравителен адрес за Гергьовден

04 май 2012 18:56,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1183
Кавръков

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ,

ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Приемете моите поздравления по повод 6 май- Деня на храбростта и Празника на Българската армия!

На 6 май, когато църквата чества подвизите на Свети Георги Победоносец, ние свеждаме глави пред храбростта, героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и войници. Този ден е и повод да почетем паметта на всички онези българи, дали живота си за свободата и независимостта на България. Знайно е , че няма пленено бойно българско знаме и това ни дава още един повод за неизмерима гордост от подвизите на нашите деди.

И днес българските генерали и адмирали, офицери, сержанти и войници с достойнство продължават подвизите на своите предшественици. Те изпълняват с чест задълженията и ангажиментите си, свързани с военната сигурност на страната.

Българската армия със свои подразделения участва в редица операции по поддържането на мира по света. Тази солидарност доказва не само знанията и опита на българските воини, но и сериозно издига авторитета както на Българската армия, така и на цялата ни страна.

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ,

ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Вие всекидневно доказвате своето силно развито чувство на отговорност и ангажираност към съдбата на родината. Убеден съм, че историята щедро ще възнагради труда Ви. Позволете още веднъж да Ви поздравя с предстоящия празник и да Ви пожелая здраве, семейни радости и успехи в трудната мисия –да бъдете една от най - стабилните опори на Република България!

 

 

Марин Кавръков

Областен управител на Област Сливен

6 май 2012 г.