» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

ГЕРБ Сливен участва в кампанията „Да почистим България за един ден!”

12 May 2012 17:08, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: GERB Sliven 12 years ago, number of readings: 2243
---

Областната организация на ПП ГЕРБ в Сливен активно се включи в акцията „Да почистим България за един ден”. Общински съветници от партията почистваха със свои колеги в Попската градинка в центъра на Сливен. Сред тях бяха председателят на общинската организация на ГЕРБ Здравко Костадинов, председателят на групата общински съветници Димитър Митев, д-р Димитър Павлов и Галина Вучкова. Те приветстваха кампанията и призоваха всички граждани да участват в запазването на чистотата в България.

Младежката организация на ГЕРБ се включи в почистването на Хамам баир. Заедно с членовете на Клуба по ориентиране младежите активно участваха в събирането на боклука в района.

По инициатива на областния организационен секретар на ГЕРБ Керанка Стамова жители на кв „Клуцохор” почистиха градинката на пл. „17 януари”. Над 20 души участваха в акцията и боядисаха пейките и съоръженията за деца.

 

В село Камен активистката от ГЕРБ екологът Надя Райчева организира почистване в центъра, църквата и училището на селото. На призива й се отзоваха много хора. Жителите на Камен са доволни от направеното от бившия кмет Йордан Тодоров. Благодарение на неговите усилия в селото е изградена църквата „Св. Георги Победоносец”, ремонтирана е детската градина, подобрено е състоянието на улиците, направен е нов сондаж за питейна вода, футболно игрище, подновена е автобусната спирка и е направен ремонт на сградата на кметството и здравната служба.

На всички, които се включиха в акцията „Да почистим България за един ден”, предварително бяха осигурени ръкавици и чували за събрания боклук.

Photos

---Попска градинка Хамам баирХамам баирХамам баирпл. 17 януарипл. 17 януарипл. 17 януарипл. 17 януарипл. 17 януарис. Камен с. Камен с. Камен с. Камен с. Камен църква с. Каменцърква с. Камен