Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител удостои с диплом за заслуги и почетен плакет член на световната лекоатлетическа федерация

15 юни 2012 17:49,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 841
Посещение на спортна делегация

Областният управител на Сливен Марин Кавръков посрещна днес спортна делегация в състав – Ахмед Ал Камали – член на Съвета на Международната асоциация на атлетическите федерации и президент на Организационния комитет за лека атлетика към Съвета на страните от Персийския залив, Добромир Карамаринов – президент на Българската федерация по лека атлетика и Николай Даков – координатор на Министерството на физическото възпитание и спорта за Сливен, Ямбол и Стара Загора.

Гостът Ахмед Ал Камали е бивш атлет и настоящ високопоставен спортен представител в световната организация, който засвидетелства своето уважение и възхищение към изградената спортна база в Сливен, която по неговите думи е на световно ниво. От своя страна Марин Кавръков удостои с диплом за заслуги и с почетен плакет Ахмед Ал Камали за приноса му в спорта у нас и неговата подкрепа за България и Сливен.

На г-н Кавръков бе изказана благодарност от г-н Ал Камали за приятелското посрещане и отличното сътрудничество между институциите и обеща отново да гостува в Сливен. До края на месеца на стадион „Хаджи Димитър” тренират националите ни по лека атлетика, които са на лагер в града и се готвят за предстоящото европейско първенство във Финландия, където ще се борят за последните квоти за Олимпиадата в Лондон.

Снимки

Посещение на спортна делегацияПосещение на спортна делегацияПосещение на спортна делегацияПосещение на спортна делегация