» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител удостои с диплом за заслуги и почетен плакет член на световната лекоатлетическа федерация

15 June 2012 17:49,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 845
Посещение на спортна делегация

Областният управител на Сливен Марин Кавръков посрещна днес спортна делегация в състав – Ахмед Ал Камали – член на Съвета на Международната асоциация на атлетическите федерации и президент на Организационния комитет за лека атлетика към Съвета на страните от Персийския залив, Добромир Карамаринов – президент на Българската федерация по лека атлетика и Николай Даков – координатор на Министерството на физическото възпитание и спорта за Сливен, Ямбол и Стара Загора.

Гостът Ахмед Ал Камали е бивш атлет и настоящ високопоставен спортен представител в световната организация, който засвидетелства своето уважение и възхищение към изградената спортна база в Сливен, която по неговите думи е на световно ниво. От своя страна Марин Кавръков удостои с диплом за заслуги и с почетен плакет Ахмед Ал Камали за приноса му в спорта у нас и неговата подкрепа за България и Сливен.

На г-н Кавръков бе изказана благодарност от г-н Ал Камали за приятелското посрещане и отличното сътрудничество между институциите и обеща отново да гостува в Сливен. До края на месеца на стадион „Хаджи Димитър” тренират националите ни по лека атлетика, които са на лагер в града и се готвят за предстоящото европейско първенство във Финландия, където ще се борят за последните квоти за Олимпиадата в Лондон.

Photos

Посещение на спортна делегацияПосещение на спортна делегацияПосещение на спортна делегацияПосещение на спортна делегация