» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Приемен ден на Председателя на ОбС

21 June 2012 16:58, Obshtinski savet - Sliven
Emission of: Municipal Council-Sliven 11 years ago, number of readings: 1057
Приемен ден на Председателя на ОбС

В приемния си ден тази седмица г-жа Соня Келеведжиева прие и разгледа пробелеми на граждани, свързани с урегулиране на имоти, инвеститорски интерес от немски бизнесмени към Сливен, социални и жилищни проблеми и др.

Граждани изказаха благодарността си към Председателя на ОбС и общинска администрация Сливен за бързата реакция по повод тяхна жалба за възстановяване пейките в пешеходната зона до ІV-ти Пощенски клон. Пейките своевременно са възстановени и се ползват от майките и децата в квартала.

В приемния си ден г-жа Келеведжиева бе посетена и от г-н Атанас Митев, който сподели с нея житейските си проблеми. Предостави й писмо- обръщение „Ненужните хора на България”, с което цели да разкаже историята на един млад човек с увреждания. В него той споделя трудностите, пред които го поставя съдбата, отнела му част от зрението, но научила го да се бори с несгодите и да завърши успешно специалност „Лечебен масаж” в Медицински институт- София и магистратура „Публична администрация” в ТУ Варна, да придобие сертификати за компютърни умения. Но независимо от всичките му знания да се окаже нереализиран на трудовия пазар.

Председателят на ОбС се ангажира с поставения проблем, но и се обръща с молба към онези, които имат възможност и желание- нека да дадат шанс за реализация на един млад човек.

За контакти: obsavet@sliven.bg

 

Виж приложения файл „Ненужните хора на България”.

Files