» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Марин Кавръков изпрати сливенските спортисти на Олимпиадата в Лондон

17 July 2012 18:28,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 988
Олимпиада Лондон 2012

Днес в конферентната зала на Областна администрация Сливен Марин Кавръков бе домакин на среща със спортистите, техните треньори и представителите на клубовете, които ще се състезават за Сливен на Олимпиадата в Лондон в края на месеца. Николай Даков – главен експерт на Министерството на физическото възпитание и спорта за Сливен, Ямбол и Стара Загора приветства присъстващите и изрази надеждата си, че тази среща ще им донесе много късмет и медали на Олимпиадата в Лондон. Председателят на АСК по лека атлетика Стефан Георгиев и изпълнителният директор на СК „Ставен” Лъчезар Темелков изказаха своята благодарност към Марин Кавръков за неговото отговорно отношение и традиционна подкрепа за спорта в града.

Областният управител поздрави четиримата сливенски олимпийци – Адриана Бънова, Радослава Мавродиева, Георги Иванов – лека атлетика и Мартин Иванов – джудо за спечелените от тях квоти за олимпийските игри. Г-н Кавръков подчерта, че това е един огромен успех за Сливен и пожела на младите олимпийци преди всичко здраве, достойно представяне на игрите и да помислят отсега за бъдещата си кариера в живота след приключването на активната им спортна дейност.

Photos

Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012