Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обучаваха служители от Областна администрация - Сливен как да вземат правилни управленски решения по време на криза

11 март 2009 13:08,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1259
обучение - 1

18 служители от Областна администрация – Сливен заедно с областния управител Христина Чолакова, нейните заместници Радостин Койчев и Фатме Мустафова и главният секретар Кирил Аврамов преминаха двудневен динамичен тренинг на тема „Организационна култура и работа в екип”. Лектори на интерактивното обучение бяха проф. Красимир Петров и социалният психолог Дарина Илиева от „Софбилд комерс” ООД – София.

Обучението е по инициатива на Министерството на държавната администрация и административната реформа и цели правилно вземане на управленски решения в ситуации на кризи и екстремни условия. В рамките на два дни в задачи от типа „мозъчна атака” служителите от Областна администрация – Сливен вземаха решения и съставяха успешни стратегии, учеха се на добри практики за работа в екип и за управлението му. Коментирани бяха определени правила, които регулират дейността и са базирани на ценностите и етичните норми на поведение в основата на човешкото общуване и задължителния протокол. Служителите решиха успешно над 40 управленски казуса, като постигнаха отлични резултати. Успешно беше решен и казусът за лидерство в управлението. Екипът на г-жа Чолакова получи адмирации, а самата тя беше поздравена за това, че работи с умни, знаещи и можещи хора.

Обучаващите проф. Петров и г.жа Илиева са преподаватели и в Международната академия в Берлин, където се обучават в лидерство мениджъри от 66 държави в света. Те обучават екипи на средно и висше управленско ниво в Москва, Германия и Македония.

Снимки

обучение 2обучение 3