Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обучаваха служители от Областна администрация - Сливен как да вземат правилни управленски решения по време на криза

11 март 2009 13:08,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1351
обучение - 1

18 служители от Областна администрация – Сливен заедно с областния управител Христина Чолакова, нейните заместници Радостин Койчев и Фатме Мустафова и главният секретар Кирил Аврамов преминаха двудневен динамичен тренинг на тема „Организационна култура и работа в екип”. Лектори на интерактивното обучение бяха проф. Красимир Петров и социалният психолог Дарина Илиева от „Софбилд комерс” ООД – София.

Обучението е по инициатива на Министерството на държавната администрация и административната реформа и цели правилно вземане на управленски решения в ситуации на кризи и екстремни условия. В рамките на два дни в задачи от типа „мозъчна атака” служителите от Областна администрация – Сливен вземаха решения и съставяха успешни стратегии, учеха се на добри практики за работа в екип и за управлението му. Коментирани бяха определени правила, които регулират дейността и са базирани на ценностите и етичните норми на поведение в основата на човешкото общуване и задължителния протокол. Служителите решиха успешно над 40 управленски казуса, като постигнаха отлични резултати. Успешно беше решен и казусът за лидерство в управлението. Екипът на г-жа Чолакова получи адмирации, а самата тя беше поздравена за това, че работи с умни, знаещи и можещи хора.

Обучаващите проф. Петров и г.жа Илиева са преподаватели и в Международната академия в Берлин, където се обучават в лидерство мениджъри от 66 държави в света. Те обучават екипи на средно и висше управленско ниво в Москва, Германия и Македония.

Снимки

обучение 2обучение 3