» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Информират областния управител за предстоящото осмо издание на Летен франкофонски университет

14 March 2009 10:06,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 1198

 

В писмо до областния управител Христина Чолакова директорът на Института за изучаване на франкофонията и мондиализацията към Университета „Jean Moulin” в Лион, Франция, Мишел Гийу информира, че в периода от 24 юни до 3 юли т.г. ще се проведе осмото издание на Летен франкофонски университет на тема „Запознаване с франкофонията, децентрализацията и децентрализираните политики на сътрудничество във франкофонското пространство”. Организатор е Институтът за изучаване на франкофонията и мондиализацията към Университета „Jean Moulin” с подкрепата на регион Rhone-Alpes под патронажа на Международната асоциация на франкофонските региони.

Обучението дава познания за децентрализацията и децентрализираните политики на сътрудничество във франкофонското пространство. Повече информация и заявление за участие могат да бъдат изтеглени от интернет сайта на института: http://iframond.univ-lyon3.fr

Кандидатурите за участие могат да бъдат изпратени по електронна поща или факс, а задължително и по пощата на адреса на института не по-късно от 21 май 2009г.