Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес областният управител г-жа Христина Чолакова получи благодарствено писмо...

17 март 2009 11:43,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1212

Днес областният управител г-жа Христина Чолакова получи благодарствено писмо от кмета на община Белоградчик по повод подкрепата й за номинацията на „Белоградчишките скали” за едно от новите седем природни чудеса на света.

„Имам удоволствието да Ви изкажа моята сърдечна благодарност за Вашата отзивчивост и за това, че Вашата областна администрация е сред първите в страната, която подкрепя номинацията на природния феномен „Белоградчишки скали” за едно от новите седем природни чудеса на света”, се казва в писмото.

До края на първия етап (7 юли 2009 г.) ще бъдат проведени най-различни инициативи, ще се разнообразят формите и средствата за реклама, за да може да се премине в следващия етап на класацията. Целта е още по-успешно да се популяризират уникалните „Белоградчишки скали”, които са без аналог в света и да се активизират всички българи и любители на природата у нас и в чужбина да подкрепят номинацията чрез своя глас.

Кметът на община Белоградчик г-н Емил Цанков изказва увереност, че всички заедно ще успеем, защото каузата е благородна, защото става дума за България.