» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Днес областният управител г-жа Христина Чолакова получи благодарствено писмо...

17 March 2009 11:43,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 1285

Днес областният управител г-жа Христина Чолакова получи благодарствено писмо от кмета на община Белоградчик по повод подкрепата й за номинацията на „Белоградчишките скали” за едно от новите седем природни чудеса на света.

„Имам удоволствието да Ви изкажа моята сърдечна благодарност за Вашата отзивчивост и за това, че Вашата областна администрация е сред първите в страната, която подкрепя номинацията на природния феномен „Белоградчишки скали” за едно от новите седем природни чудеса на света”, се казва в писмото.

До края на първия етап (7 юли 2009 г.) ще бъдат проведени най-различни инициативи, ще се разнообразят формите и средствата за реклама, за да може да се премине в следващия етап на класацията. Целта е още по-успешно да се популяризират уникалните „Белоградчишки скали”, които са без аналог в света и да се активизират всички българи и любители на природата у нас и в чужбина да подкрепят номинацията чрез своя глас.

Кметът на община Белоградчик г-н Емил Цанков изказва увереност, че всички заедно ще успеем, защото каузата е благородна, защото става дума за България.