Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител присъства на прием във виетнамското посолство

31 август 2012 11:55,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1153
Виетнамско посолство

На 30 август 2012 г. от 18 часа областният управител г-н Марин Кавръков присъства на официален прием във Виетнамското посолство в София по повод Националния празник на Социалистическа република Виетнам – 2 септември. Областният управител връчи поздравителен адрес на г-н Ле Хоанг Тан – временноуправляващ посолството, с което благодари за поканата и изрази желание за бъдещо ползотворно сътрудничество.

„Приемете най-искрените ми поздрави по случай Националния празник на Виетнам 2 септември - Провъзгласяване на независимостта!

Благодарение на Вашата изключително активна дейност сътрудничеството и традиционно добрите отношения, основани на взаимното разбирателство между България и Виетнам ще се развиват и укрепват за напред в името на просперитета на нашите два народа.

Позволете ми да пожелая на Вас и на целия виетнамски народ много здраве, благополучие и успехи!”

Датата 2 септември се чества като национален празник във Виетнам от 1945 година, когато е приета Декларацията за независимост. Република Виетнам има 87 375 000 население, което и отрежда 13-място в света и една от държавите с най – висок икономически растеж (около 8 %) в Азия и региона.

Снимки

Виетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолство