» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител присъства на прием във виетнамското посолство

31 August 2012 11:55,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 1157
Виетнамско посолство

На 30 август 2012 г. от 18 часа областният управител г-н Марин Кавръков присъства на официален прием във Виетнамското посолство в София по повод Националния празник на Социалистическа република Виетнам – 2 септември. Областният управител връчи поздравителен адрес на г-н Ле Хоанг Тан – временноуправляващ посолството, с което благодари за поканата и изрази желание за бъдещо ползотворно сътрудничество.

„Приемете най-искрените ми поздрави по случай Националния празник на Виетнам 2 септември - Провъзгласяване на независимостта!

Благодарение на Вашата изключително активна дейност сътрудничеството и традиционно добрите отношения, основани на взаимното разбирателство между България и Виетнам ще се развиват и укрепват за напред в името на просперитета на нашите два народа.

Позволете ми да пожелая на Вас и на целия виетнамски народ много здраве, благополучие и успехи!”

Датата 2 септември се чества като национален празник във Виетнам от 1945 година, когато е приета Декларацията за независимост. Република Виетнам има 87 375 000 население, което и отрежда 13-място в света и една от държавите с най – висок икономически растеж (около 8 %) в Азия и региона.

Photos

Виетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолствоВиетнамско посолство