» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Марин Кавръков бе гост на прием в украинското посолство и уважи юбилея на ДКСИ

13 September 2012 16:21,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 1063
Кавръков

На 12 септември 2012 година областният управител на Сливен присъства в столицата на две официални събития, съответно по покана на украинския посланик и на председателката на ДКСИ.

Марин Кавръков посети в 18 часа приема в украинското посолство и поднесе своите поздравления на Н. Пр. д-р Микола Балтажи по случай 24 август – Националния празник на Украйна и Ден на независимостта.

„Приемете най-искрените ми поздрави по случай Националния празник на Украйна 24 август - Ден на независимостта и 21-та годишнина от постигането й!

Благодарение на Вашата изключително активна дейност сътрудничеството и отношенията между България и Украйна стават все по-устойчиви и подпомагат развитието на двата народа.

Позволете ми да пожелая на Вас и на целия украински народ много здраве, благополучие и успехи!”

След приема в посолството от 19 часа г-н Кавръков поздрави г-жа Цвета Маркова – председател на Държавната комисия за сигурност на информацията по повод юбилеят на комисията, а именно десетата годишнина от създаването й.

„Най-сърдечно поздравявам Вас и всички Ваши служители по повод десетата годишнина от създаването на Комисията!

Висока чест и голяма отговорност е работата в структурите на ДКСИ. Вашата професия е личностно призвание и обществен дълг, който заслужава да бъде ценен и подкрепян, защото Вие с доказан висок професионализъм посрещате предизвикателствата, пред които сте изправени всеки ден и всеки час с цел опазването на класифицираната информация.

Пожелавам много здраве и успехи на Вас и на Вашите семейства, споделящи трудностите на Вашата благородна професия.

Уверен съм, че с усилията на всички нас ще постигнем още по-големи успехи в името на добруването и сигурността на гражданите и просперитета на Република България!”