Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Христина Чолакова и Йордан Христосков прерязаха лентата на новата административна сграда на РУСО - Сливен

23 март 2009 15:03,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1122
РУСО-1

Областният управител Христина Чолакова и управителят на Националния осигурителен институт Йордан Христосков прерязаха днес лентата на новата административна сграда на Районно управление „Социално осигуряване” в Сливен, която се намира на ул. „Стефан Караджа” – 10, в бившата сграда на Балканбанк.

Тържественото откриване започна с водосвет, отслужен от Сливенския митрополит Иоаникий. На събитието присъстваха още народните представители Коста Цонев, Дияна Хитова и Иван Славов, зам.-областните управители Радостин Койчев и Фатме Мустафова, журналисти и други гости.

Финансовата криза няма да повлияе на НОИ от гледна точка на осигурителните плащания, тъй като в разчета на средствата на общественото осигуряване кризата е била предвидена, отделно има предвидени и резервни фондове, с които плащанията да бъдат гарантирани. Това увери в приветствието си г-н Христосков. Ще бъдат извършени и планираните повишения на пенсиите през 2009 година. Той съобщи още, че след оплакване на потърпевши е решено специалисти от Дирекция „Инспекция по труда” и НОИ да извършат проверка на предприятия и фирми в Сливен, които са задължили свои работници да напишат молби за напускане по взаимно съгласие преди да бъдат съкратени.

Снимки

РУСО-2