» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Премиерът Бойко Борисов откри болница в Бургас

24 September 2012 15:51,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 1164
Болница Черноморска

Министър-председателят Бойко Борисов откри най-новата и най-модерната болница „Черноморска” в бургаския комплекс „Меден рудник” на 23 септември. На откриването присъстваха министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на здравеопазването Десислава Атанасова, министърът на транспорта Ивайло Московски, областният управител на Бургас Константин Гребенаров, областният управител на Сливен Марин Кавръков, кметовете на Бургас Димитър Николов и на Сливен Кольо Милев, депутати и много граждани.

Болницата е изградена чрез публично-частно партньорство с участието на община Бургас. До лечебното заведение е изграден и общински медицински център.

Бойко Борисов се обърна към жителите на „Меден рудник” с думите, че могат да очакват програма, по която да санират своите жилища. 50% ще е финансирането по програмата. На церемонията беше връчен и чек от 100 000 лв. на баскетболен клуб „Черноморец” Бургас. Парите са осигурени от Пристанище Бургас чрез съдействието на правителството и министъра на транспорта Ивайло Московски, посочи премиерът.

Photos

Болница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница Черноморска