» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител присъства на празника на медиците от МБАЛ "Д-р Ив. Селимински"

07 April 2009 14:03,
Emission of: District Sliven 14 years ago, number of readings: 1062
медици

Областният управител Христина Чолакова уважи с присъствието си празника на здравните работници от МБАЛ „Д-р Ив. Селимински”, който бе отбелязан с тържествен коктейл в ресторант „Дева”. Тя се обърна към всички присъстващи, като ги поздрави със Световния ден на здравето – 7 април.

„Днешният празничен ден е ден на признанието и благодарността на хората от област Сливен за вашия отговорен и всеотдаен труд, за вашите хуманни усилия в здравеопазването. Но заедно с това искам да заявя и тяхната надежда за по–добро и хуманно здравеопазване. Убедена съм, че с помощта на знанията, опита и високия морал, които притежавате, нашето здравеопазване много скоро ще изпълни високите европейски изисквания и критерии и българската нация ще стане още по–здрава и единна”, отбеляза в приветствието си областният управител.

Г-жа Чолакова пожела на всички, работещи в сферата на здравеопазването и техните семейства, много лично щастие, здраве и професионални успехи. Тя връчи поздравителен адрес на директора на МБАЛ „Д-р Ив. Селимински” д-р Методи Попстойков.