Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител одобри плана за новообразуваните имоти по §4

30 април 2009 15:40,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1127

Със своя заповед от 29 април т.г. областният управител Христина Чолакова одобри плана на новообразуваните имоти, предоставени за ползване на граждани въз основа на актове по §4 от Преходните и заключителни разпоредби на ЗСПЗЗ, за местностите „Чинтулово”, „Девичково” и „Дъбака” в землището на Сливен. Заинтерисованите лица могат да подават жалби срещу одобрения план на новообразуваните имоти чрез областния управител пред Административен съд-Сливен в 14-дневен срок от обнародването на заповедта.

С договор от 15 юли 2008г. беше възложено на „Геострой-инженеринг” ЕООД Ямбол изработването на помощен план, съдържащ данни за имотите, предоставени за ползване, имотите, съществували преди образуването на ТКЗС и ДЗС, както и план на новообразуваните имоти за територия по §4 от ПЗР на ЗСПЗЗ в трите споменати по-горе местности. Съгласно договора това трябваше да стане до 30 ноември 2008г.

Планът е разгледан и приет от комисия, назначена със заповед на областния управител след процедиране съгласно чл. 28б от ППЗСПЗЗ. Постъпилите 12 възражения са разгледани от комисията, като изпълнителят в определения срок е нанесъл съответните поправки в плана. Предстои обнародването на заповедта в Държавен вестник.