Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

15 директори и преподаватели от училища в Белгия, Италия, Полша, Турция и Румъния днес, 13 май, бяха гости ...

13 май 2009 13:42,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1164
Г-жа Чолакова прие участниците в международния проект "Риба без граници"

15 директори и преподаватели от училища в Белгия, Италия, Полша, Турция и Румъния днес, 13 май, бяха гости на областния управител на Сливен Христина Чолакова. Визитата им е в качеството им на участници в международния проект „Риба без граници”, реализиран по проект „Коменски”. Българският участник в проекта е XI училище „Константин Константинов”- Сливен .

В рамките на проекта „Риба без граници” преподаватели от сливенското училище работят с над 100 деца от втори, четвърти и пети клас, с които пишат приказки и рисуват илюстрации към тях. Проектът е тригодишен, 2008-2009 е първата учебна година, през която той се реализира в сливенското училище.

По време на днешната среща гостите проявиха голям интерес към географията, историята, културата и икономиката на област Сливен. Към г-жа Чолакова бяха отправени и въпроси относно отражението на световната икономическа криза върху България, безработицата в областта и здравеопазването. Между гости и домакини бяха разменени информационни и рекламни материали за страните, участнички в проекта, и България

Снимки

Момент от срещатаОбластният управител на Сливен и всички участници в проекта "Риба без граници"