» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител присъства на благотворителен концерт в Деня на доброволчеството

06 December 2012 10:33,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 772
Концерт

5 декември е Международният ден на доброволеца и се отбелязва с различни прояви в цял свят. В Сливен в залата на ДНА се проведе благотворителен концерт , който е част от организирана кампания съвместно с Областна дирекция на МВР – Сливен, Регионален инспекторат по образованието - Сливен и Областен съвет на Български Червен кръст – Сливен. Тази кампания е за оказване на финансова помощ и събиране на средства за лечението на Емил Николов, инспектор в „ Борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни” при Областна дирекция на МВР – Сливен.

На благотворителния концерт в подкрепа на Емил Николов присъстваха областният управител на Сливен Марин Кавръков, началникът на РИО Бисерка Василева, заместник-директорът на ОД на МВР Христо Тодоров, директорът на БЧК Моника Сярова, много граждани и приятели на г-н Николов.

Доброволчеството е изключително специална дейност . От една страна, човек се посвещава на една добра кауза – да прави живота на другите по – красив, по – добър и по- успешен. От друга, се научава на безкористност и дава без да пита какво ще получи в замяна. А това, което всъщност получава като награда, е безценно – личностно развитие и удовлетворение, дълбока признателност и много нови приятели.

ОС на БЧК - Сливен честити празника и пожелава на всички доброволци - бъдете здрави, усмихнати и добри. Продължавайте да носите доброто в себе си и да го раздавате щедро!

Photos

КонцертКонцертКонцертКонцерт