Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Благотворителна кампания „Осинови пострадало диво животно за Коледа”

07 декември 2012 13:12,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 896
Зелени Балкани

Здравейте, Коледа наближава. Това е времето, в което всички отварят сетивата си за доброто и благородното, онова, което ни кара да бъдем щастливи.

Щастие е да зарадваме близките си на празника, благородство е да го направим с мисъл за някой друг, а добрина е да го насочим към всички – хора и животни, обитаващи един общ дом – нашата планета Земя.

И така, ако искате да станете проводник на щастие, благородство и добрина, включете се в коледната инициатива на Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани – Моята Коледа, моята малка зелена стъпка.

Подарете приятел на приятел – зарадвайте близките си, осиновявайки за тях пострадало диво животно, на лечение в Спасителния център. Така, освен че ще станете проводник на природозащитната идея, ще поднесете за подарък: оригиналната снимка и грамотата, поставени в ръчно изработеното от рециклирани материали паспарту.

Направете Малка зелена стъпка – дарете средства за дейността на Спасителния център, а в унисон с коледното настроение, за всеки дарени 10 лева ние ще ви подаряваме по една платнена торбичка. Тя би могла да е чудесен коледен подарък, с мисъл за утрешния ден, и проводник на зелената идея, сред вашите близки.

Но с това нашите изненади не свършват.

Всеки, който се включи в кампанията, ще има правото да си избере една от прекрасните коледни красоти на децата от IIро СОУ “П.Р. Славейков" в Стара Загора. Тя ще бъде подарък от нас, за вашата вълшебна зелена Коледа.

А, за да получите желаната от вас коледна изненада от децата – насладете се на всички снимки, качени на нашия САЙТ, и посочете в мейл номера на тази, която ви хареса най-много.

И.....побързайте, Коледа наближава.

За контакти:

Христина Клисурова - Ветеринарен лекар

Връзки с обществеността Спасителен център за диви животни

e-mail: hhristova@greenbalkans.org; моб. тел.: 0886570053