» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Благотворителна кампания „Осинови пострадало диво животно за Коледа”

07 December 2012 13:12,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 899
Зелени Балкани

Здравейте, Коледа наближава. Това е времето, в което всички отварят сетивата си за доброто и благородното, онова, което ни кара да бъдем щастливи.

Щастие е да зарадваме близките си на празника, благородство е да го направим с мисъл за някой друг, а добрина е да го насочим към всички – хора и животни, обитаващи един общ дом – нашата планета Земя.

И така, ако искате да станете проводник на щастие, благородство и добрина, включете се в коледната инициатива на Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани – Моята Коледа, моята малка зелена стъпка.

Подарете приятел на приятел – зарадвайте близките си, осиновявайки за тях пострадало диво животно, на лечение в Спасителния център. Така, освен че ще станете проводник на природозащитната идея, ще поднесете за подарък: оригиналната снимка и грамотата, поставени в ръчно изработеното от рециклирани материали паспарту.

Направете Малка зелена стъпка – дарете средства за дейността на Спасителния център, а в унисон с коледното настроение, за всеки дарени 10 лева ние ще ви подаряваме по една платнена торбичка. Тя би могла да е чудесен коледен подарък, с мисъл за утрешния ден, и проводник на зелената идея, сред вашите близки.

Но с това нашите изненади не свършват.

Всеки, който се включи в кампанията, ще има правото да си избере една от прекрасните коледни красоти на децата от IIро СОУ “П.Р. Славейков" в Стара Загора. Тя ще бъде подарък от нас, за вашата вълшебна зелена Коледа.

А, за да получите желаната от вас коледна изненада от децата – насладете се на всички снимки, качени на нашия САЙТ, и посочете в мейл номера на тази, която ви хареса най-много.

И.....побързайте, Коледа наближава.

За контакти:

Христина Клисурова - Ветеринарен лекар

Връзки с обществеността Спасителен център за диви животни

e-mail: hhristova@greenbalkans.org; моб. тел.: 0886570053