» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Днес, 20 май, под ръководството на областния управител на Сливен Христина Чолакова се проведе учебно-методически сбор...

20 May 2009 16:43,
Emission of: District Sliven 14 years ago, number of readings: 1046

Днес, 20 май, под ръководството на областния управител на Сливен Христина Чолакова се проведе учебно-методически сбор по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка и сигурността в област Сливен. Сборът премина в две части- в залата на Областна администрация и с практически занимания на терен.

“Предизвикателствата пред отбранително-мобилизационната подготовка на страната в условията на кризи и перспективи за усъвършенстване на системата за нейното управление” бе темата на сбора, в който освен членове на Областния съвет по сигурност, взеха участие и експертите по отбранително-мобилизационна подготовка от общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Доклади по темата изнесоха подполковник Григор Григоров-началник на Военно окръжие Сливен, комисар Ангел Даскалов от ОД МВР-Сливен, подполковник Георги Коев от под. 22220-Сливен и Александър Александров от Областна администрация-Сливен.