Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Eвродепутатът Румяна Желева днес ще посети Бургас

30 май 2009 08:11,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 2010
Румяна Желева

Водачът на листата на кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ и най- успешният български евродепутат Румяна Желева ще отговаря на въпроси на граждани във фронт офиса на ул. “Богориди” в Бургас от 12 до 15 часа днес. Преди това Желева ще се срещне с представители на туристическия бранш в с. Равда. Ще бъдат дискутирани темите за туризма, инфраструктурата и еврофондовете. Кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ ще посетят Поморие и Айтос. В Поморие ще бъде обсъден актуалният въпрос за екологията и проекта за петролопровод Бургас- Александруполис. В Айтос основните теми ще бъдат земеделие и инфраструктура.

<BR> В 19 часа ще започне митинг- концерт до Пантеона в Морската градина. Водещ на събитието ще бъде известният комик и бургазлия Тончо Токмакчиев. Друг известен бургаски музикант Стефан Лалчев ще изпълни популярни песни.

<BR> Румяна Желева ще представи петима от кандидатите за евродепутати в листата на ГЕРБ. Това са Ангел Джалъзов, Ренета Рашкова, Стефан Шилев, Станислав Петков и Росица Пенчева.