» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заседание на областен координационен съвет

05 February 2013 17:19,
Emission of: District Sliven 11 years ago, number of readings: 810
Заседание

На 05.02.2013 г. от 11.00 ч. в конферентната зала на Областна администрация Сливен се проведе заседание на областния съвет за координиране изпълнението на областната стратегия за развитие на социалните услуги /областен координационен съвет/, председателствано от Пейчо Пейчев – заместник-областен управител. На заседанието присъстваха заместник-кметовете на Сливен - Иван Славов, Нова Загора – Галя Захариева, Котел – Мариела Байкова и Твърдица – Петко Ненов.

Представителите на общините информираха за изпълнението на общинските планове за развитие на социалните услуги за 2012 г.

Директора на РД „Социално подпомагане” – г-жа Тотка Костова, представи информация за дейността на Регионалния екип по деинституционализация и проект „Подкрепа”, изпълняван от Държавна агенция за закрила на детето по ОП „Техническа помощ”.

Присъстващите на заседанието приеха доклад за дейността през 2012 г. и Индикативна годишна програма за дейността на областния координационен съвет за 2013 г.

Областните координатори по Проект „Развитие на системата за планиране и предоставяне на социални услуги на регионално равнище” представиха дейността си и възможностите за подпомагане работата на звеното за мониторинг и оценка на Областната стратегия за развитие на социалните услуги.

Photos

ЗаседаниеЗаседаниеЗаседаниеЗаседание