Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на Сливен Стефан Радев прие чуждестранни и български участници във Фестивала на детската книга

09 май 2016 13:41,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 742
Кметът на Сливен Стефан Радев прие чуждестранни и български участници във Фестивала на детската книга

Кметът на Сливен Стефан Радев прие чуждестранни и български издатели, писатели и илюстратори – участници в 18-я Национален фестивал на детската книга. Той изрази благодарност към организаторите на проявата, която популяризира дейността на всички, имащи отношение към книгоиздаването и поддържа интереса на децата към книгата.

„За мен е чест, че сте гости на нашия град и имате възможност да се срещнете с колегите си от страната и чужбина, да обмените опит и да покажете своята работа пред специалистите в детското книгоиздаване. Пожелавам приятен и ползотворен престой в Сливен“, каза кметът.

Росица Петрова – директор на Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ и организатор на Националния фестивал на детската книга благодари на общинското ръководство за съдействието при реализирането на проявата, както и на гостите, дали своя безценен принос в детското книгоиздаване.

На срещата присъстваха Луизина Савкова – представител на Министерството на културата, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, зам.-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова, секретарят на общината Валя Радева, председателят на Постоянна комисия по образование в Общинския съвет Милена Чолакова и др.

Снимки

Кметът на Сливен Стефан Радев прие чуждестранни и български участници във Фестивала на детската книгаКметът на Сливен Стефан Радев прие чуждестранни и български участници във Фестивала на детската книгаКметът на Сливен Стефан Радев прие чуждестранни и български участници във Фестивала на детската книга