Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител заяви, че залата в областна администрация е винаги свободна за спорта

03 ноември 2010 15:49,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1016
снимка

На 3 ноември /сряда/ от 14 часа в залата на Областна администрация – Сливен се състоя работна среща на спортни клубове, желаещи да кандидатстват с проекти по програмата на Министерството на физическото възпитание и спорта „Спорт за децата в свободното време” за 2011 година. Срещата бе организира от г-н Николай Даков, гл.експерт на Министерството на физическото възпитание и спорта за областите Сливен, Стара Загора и Ямбол.

Областният управител заяви, че залата в областна администрация е винаги свободна за спорта и винаги спортните деятели са добре дошли. Той пожела на присъстващите представители на спортните клубове да не се притесняват и смело да подготвят проекти за 2011 г. През 2010 година в област Сливен по програмата „Спорт за децата в свободното време” бяха спечелени и реализирани 7 проекта.

Г-н Даков запозна присъстващите с новите изисквания за кандидатстване с проекти по програмата за 2011 г. по двете направления- Начално обучение по вид спорт и Спортни занимания през ваканцията. Максималния размер на първото направление е до 10 хил. лв., по второто 5 хил лв на вид спорт.

Снимки

снимка