Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.01.2024 г.

19 януари 2024 09:47, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 249
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 18.01.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 19.01.2024 Г.

 

Сливен: Четири непълнолетни момчета са задържани за кражба на вещи от молитвен дом в квартал сливенския „Надежда“. Полицейски служители от участъка в квартала започват работа по случая на 13 януари след получен сигнал за кражба на 7 броя месингови чучури за вода и 3 броя смесителни батерии за баня на стойност 530 лава. След проверените издирвателни действия четиримата са задържани. Направили са пълни самопризнания и са върнали част от открадваните предмети. Работата по досъдебното производство продължава.

 

63-годишен водач на лек автомобил „Сузуки“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 18 януари, около 09,30 часа, на пътя между селата Гавраилово и Чокоба. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

 

Нова Загора: 36-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Туран“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 196 януари, в 04,35 часа, на ул. „Васил Левски“ в град Нова Загора. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.