Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Красимира Маркович и Павел Иванов се срещнаха днес с областния управител на област Сливен Христина Чолакова.

17 април 2008 09:01,
Излъчване: Област Сливен преди 16 години, брой четения: 1489
snimka

Двамата са консулски сътрудници на почетния консул на Грузия в Бургас Динко Динев и целта на посещението им бе да представят неговото пълномощие.

Почетното консулство на Грузия в Бургас започна изпълнение на функциите си на 17 март т.г., като консулският окръг обхваща територията на областите Бургас, Варна, Сливен, Ямбол, Смолян, Стара Загора и Русе. На основание представения от г-н Динев консулски патент от името на министъра на външните работи на Грузия нашето Министерство на външните работи е издало удостоверение, че той е признат от Правителството на Р. България за почетен консул на Грузия в Бургас.

Заедно с удостоверението консулските сътрудници връчиха на г-жа Чолакова писмо от г-н Динев, в което той й поднася своето уважение и надежда за съдействие и сътрудничество.

На срещата г-жа Чолакова прояви интерес какво съдействие може да окаже почетното консулство на Грузия при организирането на културни прояви в Сливенска област и какви са възможностите за представянето на българския бизнес в Грузия и на грузинския у нас.