Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков се срещна с пол. Величко Белников

02 февруари 2010 13:07,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1332
среща

Днес 2 февруари 2010 г. в областна администрация се проведе среща между областният управител и пол. Величко Белников, председател на Асоциация Колеж по отбраната на НАТО- България, област Бургас.

На срещата пол. Величко Белников запозна областният управител с дейността на Асоциацията и възможностите за сътрудничество с областна администрация Сливен.

Ще бъде издаден каталог на фирмите регистрирани от Асоциацията и организирана разяснителна кампания за възможностите за сключване на договори и работа на полигона „Ново село”.

Областният управител изрази становището си, че е незадоволителна координацията между Министерство на отбраната, контингента на полигона „Ново село” и местните власти. Той очаква по сериозен ангажимент на местните трудови ресурси в строителните работи по полигона.

Г-н Марин Кавръков запозна пол. Величко Белников с идеята си за създаване на консорциум от местни фирми, които да кандидатстват в търговете за изгражданто и обслужването на полигона.

Областният управител покани Асоциацията да участва в изготвянето и реализирането на програма запознаване на контингента с културно- историческото наследство на област Сливен и България.